Hotell i Annecy

Hotell i Annecy

Mitt i Gamla Stan, eller vid sjön? Uppe bland bergen, eller nere i dalen? Valen när det kommer till hotell i Annecy är många. Här följer ett axplock ur urvalet som erbjuds i den franska alpstaden.

 

Splendid Hôtel

Det här hotellet, med utsikt mot sjön, är ett av de mest populära valen bland turister. Det är inte så konstigt – hotellet ligger i stadskärnan, bara ett stenkast från Gamla Stan, shoppinggatorna och några av de bästa restaurangerna.

 

Hotellet, som är nyrenoverat, ligger dessutom bara 200 meter från stranden. Nära till allt, helt enkelt.

 

L’Imperial Palace

Ett av Annecys största hotell, som ligger vackert beläget vid sjön. Samtliga rum är inredda med en minibar och en platt-tv. Merparten av rummen har dessutom en balkong med en storslagen utsikt över sjön och de berg som omger L’Imperial Palace. Även maten på hotellet avnjuts tillsammans med utsikten, då den serveras på en terrass mot sjön.

 

Stadskärnan i Annecy, med alla dess sevärdheter, ligger knappt en och en halv kilometer bort från hotellet.

 

Les Tresoms Lake and Spa Resort

Ett lyxigt spa-hotell beläget endast en 5-minuterspromenad bort från stranden. När vattnet i sjön inte lockar, finns en utomhuspool, såväl som ett spa och hälsocenter med utsikt över Lac d’Annecy.

 

Medan det tar 5 minuter att promenera till vattnet, tar det ungefär det dubbla att gå till Gamla Stan i Annecy. I rummen hittar du platt-tv, wi-fi, minibar, DVD-spelare och en utsikt över antingen vattnet eller skogen.

 

 

Atipik Hotel Alexandra

Ett litet mindre och prisvärt hotell som ligger väldigt centralt i Annecy och endast 200 meter från stranden. Ingången är belägen precis vid Gamla Stans början och mycket nära shoppinggatorna.

 

Inne i rummen finns platt-tv med ett internationellt utbud av kanaler. Varje rum har ett eget badrum med badkar eller dusch. Ett prisvärt hotell i hjärtat av staden.